werkwijze

De klant compleet ontzorgen is ons doel. U neemt contact met ons op en wij komen graag bij u langs om te praten over de verschillende verlichting in ons systeem. Desgewenst nemen wij voorbeelden van verlichting mee die u vrijblijvend gratis mag proberen voor een periode van een paar weken.

Advies op maat

Vervolgens komen wij met een advies op maat. Wij werken niet met lastige rekenformules en leaseconstructies zoals andere organisaties dit soms aanbieden. Bij ons weet u wat de investering is en daarnaast ook gelijk wat de besparing inhoudt.

Installatie

Indien gewenst leveren wij een professionele installateur die alle verlichting bij u komt installeren. Op deze manier kunt u als ondernemer zich richten op uw eigen ondernemen en doen wij de rest. Het is ook mogelijk dat wij de oude lampen meenemen en laten verwerken.

Nazorg

Zorgeloos genieten van de verlichting is voor ons het belangrijkste.  Dit betekent dat wij ten aller tijden contact houden met u als klant en mochten er vragen of problemen zijn, dan lossen wij dit op. Wij doen wat wij beloven u krijgt van ons 2 jaar garantie op alle verlichting.

Alle klanten zijn belangrijk voor ons en dit merkt u ook in onze dienstverlening. Wij nemen alle mogelijkheden met u door, van soort lampen, kleuren en ook sensoren waardoor u het meest geniet van de energiebesparing.