Over Ons

LEDLumia is een nieuwe organisatie ontstaan uit een gedachte om de wereld een stukje beter te maken. Wij geloven in een duurzamere wereld voor nu en helemaal voor de toekomst.  Ons doel is dat binnen een paar jaar elke organisatie over gegaan is op LED verlichting.

about

Daarnaast streven wij er naar om onze klanten compleet te ontzorgen. Dit betekent dat wij van A tot Z alles voor u als klant regelen. Wij zorgen voor een lichtplan, de verlichting en indien gewenst plaatsen wij ook alle verlichting en nemen de oude lampen mee. Wij hebben samenwerkingsverbanden met installateurs die gespecialiseerd zijn in het plaatsen van verlichting en systeemplafonds. U wilt als klant namelijk niet gestoord worden in uw dagelijkse werkzaamheden.

Verschillende producten

In ons assortiment hebben wij de keuze uit verschillende producten. Zo hebben wij LED TL buizen in  verschillende maten. U heeft de keuze uit 600 , 900, 1200 en 1500 mm. Daarnaast bieden wij ook verschillende LED sterkten aan, uitgedrukt in Kelvin: 3000, 4000 en 6500 Kelvin. Onze LED buizen zijn desgewenst dimbaar of ze kunnen geleverd worden met een bewegingssensor. Daarnaast te bestellen met een glazen behuizing, maar ook een kunststof behuizing is een optie.

Naast LED TL buizen bieden wij LED Panelen aan. Onze LED panelen passen in ieder systeemplafond.  U heeft de keuze uit panelen van 30 x 30 cm, 60 x 60 cm of rechthoekige LED panelen.

Vrijblijvende offerte

Wij komen graag een keer bij u langs om te kijken welke LED verlichting voor u geschikt is.  De mogelijkheden zijn eindeloos en wij maken vrijblijvend een lichtplan voor u. Daarnaast mag u onze lampen vrijblijvend een maand proberen.