Fluorescent light bulbs and fluorescent tubes T5 is e-waste.

Onze LED TL buizen zijn te verkrijgen in verschillende soorten en maten. Welke LED TL buizen voor u geschikt zijn is afhankelijk van een aantal factoren.  Het installeren van de TL buizen kunt u in principe zelf. Binnen een paar handelingen heeft u de oude buizen vervangen door onze nieuwe LED buizen.

Gecertificeerde LED TL Buizen

Al onze LED TL buizen zijn TUV gecertificeerd. Daarnaast garanderen wij minimaal 25000 branduren.  Wij hechten veel waarde aan kwaliteit en daarom hebben wij de beste kwaliteit LED TL buizen voor u geselecteerd.

Compleet assortiment LED TL Buizen

Bij ons heeft u de keuze uit een zeer compleet assortiment. Naast verschillende maten TL buizen dient u ook na te denken over de lichtsterkte van de lamp. Wilt u namelijk daglicht (meestal in een magazijn) of wenst u liever mooi warm wit licht op kantoor?  Daarnaast hebben wij de keuze uit dimbare verlichting en bewegingssensoren. Met name bewegingssensoren zorgen voor nog meer energiebesparing. De verlichting gaan alleen branden, zodra iemand de ruimte betreedt.

Advies op maat

Wij verzorgen een compleet advies op maat. U weet als klant precies waar u aan toe bent.  Binnen een jaar geniet u van minimaal 25% energiebesparing en uw ROI is zeer snel. Hoe snel dit is ligt aan het aantal lampen.